Prikolice-za-Bicikle

Ukoliko ste ljubitelj vožnje bicikla i vrlo često vozite i decu onda morate znate koliki je značaj kvalitet dečijeg sedišta ili prikolice. S obzirom na izuzetno veliku i raznovrsnu ponudu koju imate na tržištu veoma je važno odabrati odgovarajući dodatak za Vaš bicikl u kojem će dete biti apsolutno bezbedno u svakom momentu vožnje.

Mi Vam svakako svojim savetima i predlozima možemo pomoći i olakšati odabir tako da pre same kupovine predlažemo da se dobro informišete i odaberete najbolje za Vaš bicikl i vožnju sa Vašim detetom.

Prikolice-za-Bicikle

Pri izboru sedišta za bicikl u kojem ćete prevoziti svoje dete pažnju prvenstveno usmerite na uzrast i težinu deteta. Pored odgovarajuće veličine, kod svakog sedišta za bicikl morate imati pojaseve i oslonac za noge koji se mogu podešavati. Proizvođači su u obavezi da svaki proizvod predstavljen na tržištu prati i bezbednosne standarde. Ne ustručavajte se da prilikom kupovine sedišta prodavcu postavite bilo koje pitanje koje Vas muči ili imate neke nedoumice.

Biciklistička prikolica

Ova vrsta prikolice u mnogome može olakšati vožnju sa detetom. Kod prikolice za bicikl je takođe važna bezbednost Vašeg deteta u toku vožnje. Kvalitet guma, stabilnost čeličnih ramova i duple kočnice su neke od najvažnijih karakteristika ove vrste prikolica. U slučaju da dođe do prevrtanja bicikla, prikolica mora imati rotirajuću sigurnosnu konekciju uz pomoć koje će održati stabilnost.

Praktična prikolica može se odložiti u prtljažnik automobila. Dodatna oprema može poboljšati ugođaj kao što je kvalitet sedalnog dela, da li je pokrivena kako dete ne bi bilo direktno izloženo sunčevim zracima i sl.

Novo na tržištu

Pored jednostavnih sedišta i prikolica za bicikl u ponudi možete naći i razne druge moderne modele. Među raznovrsnom ponudom na tržištu pažnju će Vam zasigurno privući najnovije multifunkcionalne sportske prikolice. Mogu se naći od najrobusnijeg oblika koje ćete koristiti u svakodnevnim aktivnostima u gradskim uslovima do izuzetno efikasnih modela za porodice koje dosta vremena sa svojom decom vole da provode u prirodi. Pružaju pravo uživanje kao i maksimalnu bezbednost a možete odabrati prikolicu sa jednim ili dva sedišta tako da ukoliko imate dvoje dece oba deteta istovremeno možete povesti u vožnju. Multifunkcionalna prikolica je univerzalna i sigurna a pritom izuzetno elegantna. Sa ovakvom vrstom prikolice možete voziti bicikl, šetati se, pa čak i skijati.

Prikolice za bicikl – kupiti ili iznajmiti?

Ako niste u mogućnosti da kupite neku od prikolica za bicikl imamo rešenje i za to. Brzo i jednostavno iznajmite prikolicu za bicikl i ne morate brinuti gde ćete je odlagati, kako prenositi do određenog mesta i kako je održavati i čuvati.

Ostavite komentar